DSCF1598
De wondere wereld van het zwanger zijn

Het idee voor deze winkel kwam er na mijn eigen twee zwangerschappen. Ik vertoefde altijd al graag in de wondere wereld van het zwanger zijn, zowel uit eigen bevinding als door verhalen van vriendinnen. Ik vond het fantastisch om zwanger te zijn, kwaaltjes inclusief. Dat geluksgevoel van toen wil ik uitstralen naar de klanten.

Stylish through pregnancy

Onze collecties worden met veel liefde gekozen en met veel liefde voor elke vrouw samengesteld. Partymom? Sportymom? Voor elke gelegenheid hebben we tal van leuke outfits! Laten we er voor eens en voor altijd komaf mee maken dat zwangerschapskledij oubollig is? Kom binnen in de winkel en maak kennis met de fashionable, on-trend en hippe collecties!

Liefs Ines

DSCF1526
DSCF1584
Pretty from pregnancy to motherhood

Inderdaad mijn focus ligt op stralen voor, tijdens en na de zwangerschap! Ik koos specifiek mijn outfits uit zodat je deze kunt dragen voor, tijdens, maar ook na de 9 mooie maanden. Dat super leuke bloesje of jurkje hoef je dus helemaal niet voorgoed op te bergen maar kun je gewoon blijven verder dragen!

Oja, wie ben ik?

Wel, Ines is de naam. Al 30 jaar verliefd op het leven, en wonend in Boezinge met m'n 3 mannen! Kenny, Mories en Lievin.
#boysmom

Mijn hobby's? Met voorsprong op nummer 1, gymnastiek. Na 13 jaar training geven, staat de teller on hold. Maar ooit sta ik terug in de turnzaal! Mijn tweede passie is voetbal. Bij ons thuis geldt; zondag, voetbaldag! Al lachend probeer ik het leven door te huppelen, vallend over struikelblokken en zwevend door de wolken!
#familyof4 #smilewhileyoustillhaveteeth

Stream

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info